Witam. Jestem z Gdańska i sesja całodniowa w różnych studiach oscyluje w granicy 1200 zł. Mam odłożony 1000 zł na tatuaz i zastanawia mnie jakiej on by był wielkości w tej cenie? Przyjmijmy, że miejsce to byłaby ręka i byłby czarno biały. Wiem, że to ciężko określić, ale byłbym bardzo wdzięczny gdybyście mi pokazali jakieś zdjęcia tatuaży, które mogły ten 1000 kosztować żeby miał jakieś rozeznanie. Pozdrawiam
W cm nikt Ci nie powie, skontaktuj się z wybranym studiem i pogadaj.
Pomogłem, kciuk w górę obok posta. Dbaj o dziarę bo jak dbasz tak masz!
Jeżeli sesja całodniowa kosztuje 1200 zł, a Ty przyjdziesz z tysiakiem to myśle, że naprawdę możesz dużo zdziałać. Oczywiście nie licz na mega skomplikowane rzeczy na całe ramie (zazwyczaj nie wykonuje się ich na raz), ale jakiś jeden większy motyw w kolorze zrobisz na pewno (powyżej 15 cm), bym strzelała. Więc jak dobrze ogarniesz motyw to możesz naprawdę dużo zakryć za tą cenę. Ja znalazłam takiego magika w Warszawie, który robi swoje projekty z reguły duże i dopasowane do miejsca i zrobiłam tergo flaminga za 650zł na całe przedramie.
Potrzebujesz kilka sesji, żeby zrobić na prawdę dobry tatuaż. Także lepiej uzgodni to z wybranym studiem i pytaj o cenę.
W takim razie czym jest dobry tatuaż?
Pomogłem, kciuk w górę obok posta. Dbaj o dziarę bo jak dbasz tak masz!