avatar użytkownika dziary.com forum iryna-che iryna-che
Odpowiedzi: 3
Ranga: Bywalec
26-02-2026, 16:34
0

Вітаю. Я приїхала недавно, карти побуту ще немає, тільки PESEL. Дуже потрібні гроші на депозит за квартиру – 6000 злотих. У банках відмовляють без карти побуту. Хочу спробувати МФО онлайн. Чи дають зараз без карти побуту? Які компанії найлояльніші до українців без посвідки? Чи потрібна довідка про дохід? Маю польський номер, рахунок у Santander і біометрію. Дуже терміново, бо власник квартири чекає.

avatar użytkownika dziary.com forum iryna-che rekisax49
Odpowiedzi: 21
26-02-2026, 16:35
0

Так, реально взяти онлайн кредит без карти побуту в 2026 році. Багато МФО спеціально для українців спростили вимоги. Повний список компаній, які видають без карти побуту, тут https://fintips.net/cat/pdl-pl/ . Найчастіше беруть Pożyczka Plus, Smart Pożyczka, Wandoo, Avinto. Зазвичай просять тільки паспорт, PESEL, польську картку і телефон. Довідку про дохід не завжди вимагають, особливо на першу невелику суму (до 5000–8000 злотих). Рішення швидке, гроші на картку за 15–60 хвилин. Я брав без карти побуту 3500 злотих, віддав без проблем. Головне – вибирати відомі компанії, а не якісь ліві сай

avatar użytkownika dziary.com forum iryna-che vlad-carey
Odpowiedzi: 10
26-02-2026, 16:37
0

Деякі МФО дійсно не вимагають карту побуту, але суми невеликі і терміни короткі. Якщо плануєш брати, то краще одразу кілька заявок подати – одна може схвалити, інша ні. Але будь обережний з відсотками після першого разу.

Jesteś w dziale: Kupię

Skomentuj temat! Zaloguj się!

Aktywne tematy
Popularne tematy

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług. Kontynuując korzystanie z naszej witryny, zgadasz się na używanie plików cookie. Przeczytaj politykę cookies.