Siemanko! Chciałem dzisiaj poruszyć temat środka, który bardzo często jest błędnie wrzucany do jednego worka, jeśli chodzi o typowe SARMy, a w rzeczywistości działa zupełnie inaczej. Mowa o Ibutamorenie (MK-677), który nie wpływa na receptory androgenowe, lecz jest niesamowicie silnym sekretagogiem hormonu wzrostu i greliny. Przetestowałem ten środek przez okres 4 miesięcy i mam na jego temat bardzo wyrobione zdanie, którym chętnie się podzielę.
Największym plusem MK-677 jest genialna jakość snu i niesamowita regeneracja – budziłem się rano wypoczęty jak nigdy wcześniej, a mikrourazy mięśniowe znikały w oczach. Środek ten potężnie podbija apetyt, co na ciężkiej masie jest zbawieniem, choć na początku trzeba uważać na retencję wody. Ja zamawiam swój Ibutamoren bezpośrednio ze sklepu internetowego https://kupsteroidy.pl/kategoria-produktu/sarmy/ bo zależy mi na czystym składzie bez zanieczyszczeń prohormonami. Pamiętajcie tylko, żeby w trakcie stosowania MK-677 kontrolować poziom cukru we krwi i robić przerwy weekendowe, aby utrzymać wrażliwość insulinową na dobrym poziomie.